ΚΑΨΟΥΛΕΣ BERNINI

ΚΑΨΟΥΛΕΣ BERNINI

Απολαύστε τον αγαπημένο σας espresso στο σπίτι ή στο γραφείο σας, με τις κάψουλες Caffe Bernini. Η παρασκευή espresso με κάψουλα σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε σταθερή ποιότητα καφέ, χωρίς τη διαδικασία άλεσης ή μέτρησης δόσεων, γρήγορα, καθαρά και κυρίως με ποιότητα αντίστοιχη μιας επαγγελματικής μηχανής.

Οι κάψουλες Caffe Bernini είναι συμβατές με σχεδόν όλες τις γνωστές Nespresso μηχανές καφέ.

Κάψουλες Espresso: 30% Arabica + 70% Robusta
H κάψουλα Espresso αποτελείται από μείγματα καφέ Arabica Κένυας και Κολομβίας, με σκούρο ψήσιμο και έντονη γεύση. Απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν στον καφέ τους γευστική ένταση και πλούσιο άρωμα.

Κάψουλες Lungo: 30% Arabica + 70% Robusta ψημένος αλά Americano
Το χαρμάνι Lungo αποτελείται από καφέ Arabica Κολομβίας και Ινδίας, με σκούρο ψήσιμο. Ενδείκνυται γι’ αυτούς που αγαπούν τις ηπιότερες γεύσεις, χωρίς όμως να θυσιάζουν την ποιότητα.

Κάψουλες Decaffeinated
Χωρίς καφεΐνη, αλλά με την κλασική πλούσια γεύση και το έντονο άρωμα του καφέ.

Κάψουλες Fortissimo: 100% Arabica
Χαρμάνι από Κένυα και Κολομβία με έντονη γεύση, για τους λάτρεις του δυνατού καφέ.

Κάψουλες Fortissimo Lungo : 100% Arabica
Χαρμάνι από Κένυα και Κολομβία με έντονη γεύση και βαθύ ψήσιμο

Κάψουλες Extremo: Χαρίστε στον εαυτό σας την πολυτέλεια ενός πραγματικά ποιοτικού καφέ, με άρωμα και γεύση που θα σας ταξιδεύσουν. Η premium σειρά Extremo παράγεται σε περιορισμένη ποσότητα και απευθύνεται στους αληθινούς λάτρεις του espresso, που μπορούν να εκτιμήσουν το εκλεκτό της χαρμάνι από κόκκους 100% Robusta. Με πλούσιο καϊμάκι, μεστή γεύση και αέρινο άρωμα, ο Εspresso Extremo σας εγγυάται αληθινή απόλαυση, σε άριστο συνδυασμό ποιότητας-τιμής.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των εξής πακέτων: 100, 200, 300, 400 ή 500 κάψουλες, ενώ υπάρχει και ένα σπέσιαλ πακέτο με 100 κάψουλες (50 Espresso & 50 Lungo).

  • Mix Flavor Pack 1: 25 Espresso, 25 Lungo, 10 Fortissimo, 10 Fortissimo Lungo, 10 Decaffeinated, 5 Black Tea, 5 Relaxing Herbal Tea, 5 Forest Fruits Tea, 5 Earl Grey Green Tea
  • Mix Flavor Pack 2: 30 Espresso, 20 Lungo, 20 Fortissimo, 20 Fortissimo Lungo, 10 Decaffeinated
  • Mix Flavor Pack 3: 60 Espresso, 40 Lungo, 40 Fortissimo, 40 Fortissimo Lungo, 20 Decaffeinated

Οι κάψουλες είναι συμβατές με όλα τα μοντέλα μηχανών Nespresso εκτός της Miele. Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι για την συμβατότητα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να το ελέγξουμε, πρωτού προχωρήσετε σε παραγγελία

Η Nespresso ® είναι σήμα κατατεθέν της "SOCIETE DES PRODUITS NESTLE, SA"