ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΚΑΦΕΣ & ΤΣΑΙ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΚΑΦΕΣ & ΤΣΑΙΣε αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε συμβουλές και μυστικά για την τέλεια παρασκευή καφέ για εσάς και τους αγαπημένους σας!

Απλώς ανακαλύψτε τις ανάγκες σας και το είδος καφέ που επιθυμείτε να γευτείτε. Ακολουθήστε μερικά απλά βήματα έτσι ώστε να ετοιμάσετε τον καλύτερο καφέ μόνος σας!

Μην ξεχάσετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας και να βρείτε τα είδη καφέ που σας ταιριάζει καλύτερα μέσα από την ποικιλία μας.


Espresso

Αρμονική γεύση, πλούσιο άρωμα. Αυτές είναι οι αξίες που έχουν μετατρέψει το πιο δημοφιλές ποτό στον κόσμο, ως μέρος του μενού μας.

Ο τέλειος espresso:

Φρέσκος παρασκευασμένος καφές: 5,6 g

Διάρκεια της εκχύλισης: 15-25 δευτερόλεπτα

Πίεση: 18-20 Bar

Κρέμα: 3-4 mm καφέ χρώμα

Ιδανική ποσότητα espresso στο φλυτζάνι: 25-30 ml


Cappuccino

Μπορείτε να το ετοιμάσετε όπως τον espresso, εκτός από το γεγονός ότι θα πρέπει να προσθέσετε κάποιο αφρώδες γάλα (γάλα στον ατμό και τον αφρό του), το οποίο γλυκαίνει τη γεύση του καφέ.
Ο Cappuccino συνήθως σερβίρεται σε ένα φλιτζάνι μεγαλύτερο από ότι ο Espresso.
Επιπλέον, μπορείτε να αποκτήσετε το ειδικό σκέυος για να σερβίρετε το αφρόγαλα ξεχωριστά.
Για επιπλέον γεύση και άρωμα μπορείτε να προσθέσετε στην κορυφή λίγη τριμμένη κανέλα ή σοκολάτα.Espresso Freddo

Μια συνταγή για κρύο espresso.
Το μυστικό για μια τέτοια συνταγή έγκειται στο γεγονός ότι θα πρέπει πρώτα να τον προετοιμάσετε σαν ένα συνηθισμένο espresso και στη συνέχεια, να προσθέστε λίγο πάγο. Ενδεχομένως ακόμη και κατά προτίμηση, χρησιμοποιήστε θρυμματισμένο πάγο.
Ως αποτέλεσμα αυτού, ο καφές αμέσως παγώνει, χωρίς το άρωμά του να χαλάσει καθόλου. Η ζάχαρη πρέπει να προστεθεί στον ζεστό καφέ πριν από την προσθήκη του πάγου για ευκολότερη διάλυση.


Cappuccino Freddo

Η προετοιμασία του είναι παρόμοια με εκείνη του Espresso Freddo, εκτός από το γεγονός ότι θα πρέπει να προσθέσετε λίγο κρύο γάλα.
Το φρέσκο γάλα πρέπει πρώτα να χτυπηθεί με θρυμματισμένο πάγο στην ειδική συσκευή και στη συνέχεια να ενσωματωθεί στον καφέ.
Για επιπλέον γεύση και άρωμα μπορείτε να προσθέσετε στην κορυφή λίγη τριμμένη κανέλα ή σοκολάτα.


Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.